top of page
Meander Dilsen-Stokkem-1264.jpg

Stage doen bij Arum

Iedere dag opnieuw, organiseren wij voor onze cliënten warme zorg. Studenten tonen hoe geweldig zorgen voor hen is, doen we met veel plezier.  Ontdek meer over je toekomstige stageplek en hoe andere stagiairs bij ons de kneepjes van het vak leerden.

Waarom stage doen bij Arum?

Waar kan je stage doen?

Bij Zorggroep Arum kan je stage doen op verschillende locaties, bij verschillende afdelingen en doelgroepen. Ben je op zoek naar een stage, dan organiseren we altijd eerst een kennismakingsgesprek. We bekijken samen je wensen om zo een stageplek te vinden die helemaal bij je past.

1 / In een leefgroep

In onze zorggroep organiseren we onze woonbegeleiding hoofdzakelijk in de vorm van leefgroepen. De doelgroep in iedere leefgroep is uniek en heeft zijn zwaartepunten.

 

Ontdek meer over...

Verblijf voor minderjarigen >

Woonondersteuning voor volwassenen >

2 / In een atelier

In ons dagcentrum kunnen mensen met een beperking genieten van een aangename en stimulerende dagbesteding. De cliënten kunnen kiezen uit een divers aanbod van activiteiten (vb. koken, sport, relaxatie, vorming, ...). Samen met je stagebegeleider organiseer je leuke activiteiten binnen je atelier op maat van de cliënten.

Ontdek meer over... 

Dagondersteuning > 

3 / Bij een ondersteunende dienst

Warme zorg aanbieden doe je niet alleen. Dat doe je samen met je collega's als één team. Daarom hebben wij heel wat ondersteunende diensten met verschillende expertises: orthopedagogie, sociale dienst, medische dienst, financiële dienst, HR, logopedie, kinesitherapie, psychologie, ICT, ... waar jij aan de slag kan als stagiair en wie weet zelfs als toekomstige collega.

Echte verhalen van onze stagiairs

Jill Custers.jpg

Ik leer super veel bij tijdens mijn stage. Ik leer zorg op maat voor iedere cliënt en elke cliënt ook de beste warme zorg te bieden op hun eigen manier. Afstand en nabijheid en het netwerk verkennen zijn ook dingen die ik leer. Het team helpt mij in mijn verdere groei tot een succesvolle begeleidster en dit waardeer ik enorm. Soms zijn ze streng maar hier leer ik heel veel uit en dat zal mij later enkel verder brengen. Binnen Zorggroep Arum word ik als volwaardig lid van het team beschouwd en dit apprecieer ik echt. Ik voel mij niet enkel een stagiaire, maar soms al een echte begeleidster. 

Het leukste aan stage lopen binnen Zorggroep Arum vind ik de warmte van alle collega's en de sfeer die er algemeen is. Ik kom elke dag met een glimlach naar mijn stageplek omdat ik weet dat ik warm word onthaald door de cliënten en de collega's. Ik raad het iedereen aan om stage te komen lopen binnen Zorggroep Arum. 

Jill Custers, stagiaire bij woonvorm Blocus

Helemaal warm geworden?

bottom of page