top of page
catering.jpg

Begeleid werken

Als je graag op een zinvolle manier wil werken, maar extra ondersteuning nodig hebt, dan helpen we je hier graag bij. 

Samen kijken we naar een gepaste werkplek die aansluit bij je kunnen en interesses. Terwijl je aan het werk bent ontvang je extra begeleiding en ondersteuning zodat jij je comfortabel voelt op je werkplek. Deze begeleiding kan uit verschillende vormen bestaan. Bijvoorbeeld je werk inplannen, omgaan met collega's en leidinggevenden of eventuele andere uitdagingen. 

Bij Zorggroep Arum hebben we verschillende partners waar jij begeleid werk kan uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan reguliere bedrijven, een sociale werkplaats, een zorgboerderij of een beschutte omgeving. Ook werken op onze campus behoort tot de mogelijkheden.

Troeven

Kunnen en aankunnen

Voordat we je aan het werk zetten, kijken we naar wat je kan en aankan. Het werken moet een leuke bezigheidheid zijn waar je voldoening en plezier uit haalt. We kunnen jouw werk belevingsgericht, bezigheidsgericht of arbeidsgericht invullen. 

Interesse

We bieden verschillende vormen van begeleid werken aan op de verschillende campussen, maar ook  bij onze partners. Dat maakt dat het aanbod en de keuze ruim is. Geef ons gerust aan wat jij wil doen en in wat je interesse hebt. We hebben vast een leuke opdracht voor je.

Inclusie

Door aan begeleid werk te doen via Zorggroep Arum, maak je een verschil voor de maatschappij. Het werk dat je doet is zinvol en draagt bij aan het leven van anderen. En nog meer... het verrijkt je eigen leven. Wedden dat je er een goed gevoel aan overhoudt? 

Samen aan het werk?

Kom vrijblijvend met ons in contact. We beantwoorden met veel plezier al je vragen. Of wil je graag ontdekken hoe je beroep kan doen op begeleid werken? Ook dan helpen we je graag verder! 

Campus De Meander Dilsen Stokkem-33.jpg

Ook interessant voor jou

bottom of page