top of page

Vrijwilliger worden bij Arum

Iedere dag opnieuw, organiseren wij voor onze cliënten warme zorg. En dat kan alleen dankzij de steun van ons team aan vrijwilligers. Dat we hen enorm dankbaar zijn, is vanzelfsprekend. 

Waarom vrijwilligen bij Arum?

Hoe kan jij vrijwilligen?

Bij Zorggroep Arum kan je vrijwilligerswerk doen op verschillende locaties en bij verschillende doelgroepen. Wil je graag vrijwilliger worden, dan organiseren we altijd eerst een kennismakingsgesprek. We bekijken samen waar je interesses liggen zodat jij kan doen wat je het liefste doet. 

Echte verhalen van echte mensen

Alice.jpeg
Het omgaan met de cliënten overweldigt me nog dagelijks.
Ik krijg er zoveel voor terug, meer dan wat ik geef zelfs. Een lach (soms ook wel eens een traan), een knuffel, ….
Ik spring in, daar waar het nodig is en alles is even fijn. Momenteel werk ik in atelier Sferafijn, waar we samen dagdagelijkse dingen doen op het tempo van cliënten. Het brengt ook mij tot rust. 
 
Ik ben al vaak mee op leefgroepvakantie of naar SOB (special olympics België) geweest. Ook dit schept een speciale band, die nooit meer weggaat. Ook al werk je daarna niet meer samen. Onze cliënten hebben op dat vlak een goed geheugen en vergeten niet snel iets.

Vrijwilligen bij zorggroep Arum geeft me ontzettend veel voldoening. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen verhaal, mening,… maar dat kan allemaal. Het is gewoon fantastisch om met deze cliënten samen te werken, verschillende activiteiten te doen, elkaar een beetje te plagen en telkens weer een brede lach op hun gezicht te zien verschijnen. Daar doe ik het voor.

Als vrijwilliger worden we ontzettend gewaardeerd binnen zorggroep Arum, en dit door alle medewerkers. Ze leggen ons echt in de watten.

Ik hoop hier nog vele jaren mijn steentje te kunnen bijdragen,
want de cliënten zijn het meer dan waard.

I love this.

Alice, vrijwilliger op campus Meander

bottom of page