top of page

Warum Arum?

Zorggroep Arum is een zorgorganisatie waar professionele ondersteuning wordt geboden aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, fysieke beperking en/of een niet-aangeboren hersenletsel.

 

Als zorgaanbieder willen wij een inclusieve omgeving creëren met zorg op maat voor iedere cliënt. Op onze vier campussen die verspreid zijn over het Maasland kunnen cliënten wonen in diverse woonvormen en hun vaardigheden ontwikkelen in allerlei binnen -en buitenateliers. Zo zorgen wij dat onze cliënten zich goed voelen, houvast vinden en zichzelf kunnen zijn.

 

Diezelfde waarden dragen wij ook uit naar onze medewerkers. Zij vormen immers de bouwstenen van onze organisatie. Hun welzijn en talenten zijn steeds één van onze prioriteiten. Iedere dag opnieuw willen wij onze medewerkers warm omkaderen met open communicatie en diverse opleidings -en doorgroeimogelijkheden binnen het plezierige en familiale karakter van onze organisatie. En dat voel je over alle woonvormen, diensten en medewerkers heen.

 

Samen gaan wij voluit!

Samen zorgen voor warme omkadering

300

cliënten die van het hele team van Zorggroep Arum veel liefde én professionele zorg krijgen.

300

collega's die iedere dag opnieuw samen de beste zorg verlenen aan onze cliënten.

75

vrijwilligers die onze collega's en cliënten ondersteunen waar het maar kan. 

15

stagiairs die we met veel goesting begeleiden en laten kennismaken met onze zorg.

Warme omkadering? Ook voor jou!

Ervoor zorgen dat jij iedere dag met veel goesting naar het werk komt, daar maken we graag werk van.

Groeien en bloeien

Een veilige en aangename werkomgeving creëren vinden we erg belangrijk, dat merk je ook aan ons divers aanbod aan opleidingen. 

Jou in je kracht zetten en jou ondersteunen je talenten te ontwikkelen vinden we immers vanzelfsprekend. Enkel zo kan jij shinen. 

Campus Mané Maasmechelen-0378 mag.jpg
336639738_746562030450926_5929105445583888138_n.jpg

Smells like teamspirit

Je staat er nooit alleen voor. Samen met je collega's van alle niveaus zorgen we als één team voor onze cliënten.

Het is niet onze ambitie om de grootste zorgverlener in België te zijn, wél om kwalitatieve zorg op een huiselijke en warme manier te organiseren. Wees welkom in onze familie!

Helemaal jezelf zijn

Jouw goed gevoel is één van onze topprioriteiten. Dat kan alleen als je helemaal jezelf kan zijn. Vertel ons open en eerlijk wat er in je omgaat, we luisteren graag naar je.

 

Hoe kunnen we jou beter ondersteunen? Hoe kunnen we de zorg voor onze cliënten optimaliseren? Neem gerust deel aan onze werkgroepen en verbeter onze organisatie van binnenuit.

WhatsApp Image 2023-03-30 at 11.30.40.jpeg

Iets voor jou?

Ga aan de slag bij Zorggroep Arum als medewerker, vrijwilliger, stagiair of jobstudent. 

bottom of page