top of page

Word lid van onze HIP-community en maak een verschil

Mensen ondersteunen die het nodig hebben, geeft enorm veel voldoening. En dat kan tegenwoordig op leukere manieren dan door geld te storten (al kan dat natuurlijk ook nog altijd). Zo krijg je er meteen zelf ook wat voor terug, bij jouw thuis of op kantoor. Onze cliënten, intern ook wel VIPs genoemd, zijn bijzonder creatief en hebben samen met onze medewerkers, vrijwilligers en partners een HIP aanbod samengesteld, speciaal voor jou. 

 

Wil jij ook een High Impact Person (HIP) zijn van Zorggroep Arum? Word dan nu lid van onze HIP-community en maak een verschil. 

Val in de prijzen

Op zoek naar een leuk extraatje voor je personeel? Organiseer een kansspel voor gelijke kansen. Het concept is simpel: wij maken de kansbiljetten en de prijzen. Jij verdeelt de kansbiljetten onder je personeel. 1 maand later bezorgen onze cliënten de winnaars persoonlijk hun prijs. Welke prijzen we voor je maken, mag je zelf kiezen. Origineel, toch? 

Val in de prijzen.jpeg

Warm overleg 

Op zoek naar een unieke locatie voor een overlegmoment? Wat dacht je van een vergadering in Bistro Arum? Jij doet helemaal je ding en onze cliënten ondersteunen je met lekkers uit de keuken en de koelkast. Een ervaring die niet alleen je maag, maar ook je gemoed rijker maakt. 

Heb je daarna nog even tijd? Bezoek ook zeker onze hoevewinkel met verse producten, gekweekt op zorgboerderij Ommersteyn en aangevuld met producten van (lokale) ondernemers met een sociaal aspect. 

Snuif de sfeer op

Ieder jaar organiseren we op onze verschillende zorglocaties enkele leuke activiteiten zoals de jaarlijkse motor -en jeeprun op Campus Meander en de kerstmarkt op Campus Mané. Ook jij bent van harte welkom met je familie én je collega's. Snuif de sfeer op of investeer in één van de mooie en lekkere dingen die onze cliënten speciaal voor de gelegenheid hebben gemaakt.

*om te kunnen deelnemen aan onze kerstmarkt als standhouder dien je een geldig BTW-nummer te hebben

Een uniek geschenk

Je medewerkers op het einde van het jaar bedanken voor hun harde werk met een leuk eindejaarsgeschenk wordt altijd geapprecieerd. Ook onze cliënten kunnen jou hiermee helpen. Samen met hun begeleiders maken ze rond de kerstperiode altijd een heleboel toffe eindejaarsgeschenken en cadeaumanden. Ontdek hieronder enkele mogelijkheden. Ook voor een aanvraag op maat van jouw bedrijf worden wij helemaal warm. 

Breng kleur in je leven

Fleur je kantoor of vergaderzaal helemaal op met een zelfgemaakt schilderij door één van onze cliënten. Geloof ons, tussen onze cliënten huizen heel wat verborgen Picasso's. Dichterbij maatwerk komt het niet.

 

Je kan zowel werken van onze cliënten aankopen, maar je kan ook beroep doen op ons ruilproject waarbij we iedere 6 maanden jouw kantoor van nieuwe kunstwerken voorzien. Ontdek hieronder alvast enkele prachtige exemplaren.

Personaliseer jouw inclusieve marketing

Hoe kunnen onze cliënten jouw marketing inclusiever maken? Laat jouw naam of logo in keramiek maken, geef smaak aan je eigen kruidenmengeling of laat groeipapier met een eigen bloemenmix ontwikkelen, ... het zijn maar enkele mogelijkheden die we graag samen met onze cliënten voor je maken. Helemaal op maat, helemaal uniek. 

Doe een vrije gift

Doe je liever een financiële bijdrage? Wij appreciëren het enorm. Elke gift, groot of klein, kan voor onze werking immers een groot verschil maken! Storten kan op het rekeningnummer BE34 4564 0802 7190. Fiscaal attest is mogelijk boven het fiscaal minimumbedrag van €40.

bottom of page