top of page

Campussen

Om onze cliënten iedere dag te omkaderen met de beste zorg, is Zorggroep Arum uitgerust met verschillende zorglocaties. Iedere locatie voorziet unieke faciliteiten toegespitst op de noden van de cliënten. 

Campus Meander

Campus Meander.jpeg
Campus De Meander Dilsen Stokkem-333.jpg

Op campus Meander in Stokkem bieden we warme zorg aan jongeren en volwassenen vanaf 13 jaar met een verstandelijke beperking, gedragsproblemen, emotionele stoornissen en eventuele bijkomende stoornissen. 

Zorgaanbod

Woonondersteuning

We maken er steeds een gezellige thuis van, in eender welke woonvorm je verblifjt.

Dagondersteuning

Geniet van talloze binnen- en buitenateliers in de groene omgeving van Dilsen-Stokkem.

Begeleid werken

Ga op een zinvolle manier aan de slag bij één van onze partners of op onze campus.

Campus Mané

Mané Campus.jpeg
Mané-1025.jpg

Op Campus Mané in Maasmechelen begeleiden we personen met een niet-aangeboren hersenletsel en/of een fysieke beperking. Deze personen kunnen bij ons terecht voor woonondersteuning, dagondersteuning en individuele ondersteuning. 

Zorgaanbod

Woonondersteuning
 

In onze villa's die speciaal ontworpen zijn voor volwassenen die een levensbreuk kenden gekend, word je ondersteund waar en hoe je dat nodig hebt.

Dagondersteuning
 

We bieden diverse bezigheidsgerichte, belevingsgerichte en arbeidsgerichte activiteiten aan. Zo kan iedere cliënt met een fysieke beperking of niet-aangeboren hersenletsel genieten van een zinvolle daginvulling op basis van zijn behoeften, kunnen en interesses. 

Individuele ondersteuning

Binnen en buiten de muren van onze campus geniet je van individuele zorg, op maat van wat jij nodig hebt. Zo blijf je steeds zelfstandig, ondanks je beperking.

Campus Fabor

Fabor.jpeg
336838904_3397837637170401_3430695443812997360_n.jpg

Campus Fabor in Lanklaar is een multifunctioneel centrum waar jongeren en jongvolwassenen met een licht tot ernstige verstandelijke beperking kunnen verblijven. Ook jongeren met bijkomende gedrags- en emotionele problemen bieden wij een warme omgeving.

Zorgaanbod

Zorgboerderij Ommersteyn

Schermafbeelding 2022-10-18 om 09.48.31.png
Campus De Meander Dilsen Stokkem-33.jpg

Op onze zorgboerderij Ommersteyn in Dilsen bieden we cliënten met een verstandelijke beperking een rustgevende woonplek en een belevingsgerichte daginvulling. Ook psychisch kwetsbare personen kunnen er terecht voor een bezigheidsgerichte en arbeidsgerichte daginvulling.

Zorgaanbod

Woonondersteuning
 

In de groene en rustgevende omgeving kunnen cliënten in een prikkelarme omgeving verblijven. Geloof ons, ze komen er helemaal tot zichzelf.

Dagondersteuning
 

In ons dagcentrum op Campus Ommersteyn bieden we een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan die de creativiteit van iedere cliënt ten goede komen.

Begeleid werken
 

Op een zorgboerderij waar inclusiviteit en het welzijn van de mens centraal staan, is er altijd werk. Als je graag buiten aan de slag bent of wil proeven van het lanbouwleven, kan je hier steeds aan de slag.

Op zoek naar warme omkadering?

bottom of page