top of page

Zorggroep Arum zoekt aanvullende bestuurders om haar groei te ondersteunen


Vzw Zorggroep Arum is ontstaan op januari 2021 uit een fusie tussen vzw De Meander en vzw Mané, beide gelegen in het Maasland. Intussen hebben we - samen met alle stakeholders - onze missie, visie en waarden helder gemaakt. Ook de strategische krachtlijnen zijn duidelijk. Voor de langere termijn ligt er heel wat werk op de plank: niet alleen op vlak van de dienstverlening, maar ook op organisatorisch en infrastructureel vlak. Onze sector staat immers voor flinke uitdagingen, vooral gedreven door de toenemende zorgvraag in combinatie met een uitdagingen op het vlak van financiering, infrastructuur en personeel. Daarnaast is intersectorale samenwerking een ambitie voor de toekomst.


Intussen zijn we twee jaar aan de slag met een geïntegreerd bestuursorgaan. Sinds januari 2022 is er ook een nieuwe algemeen directeur aan de slag. We willen deze vernieuwingsbeweging graag extra leven in blazen. In het kader van ‘good governance’ zijn we op zoek naar een aantal dynamische bestuurders/adviseurs.


Een bestuurder bij Zorggroep Arum

· heeft affiniteit met de opdracht van de organisatie.

· bewaart een helikopterperspectief op de organisatie.

· heeft niet de ambitie om de organisatie zelf te managen.

· heeft geen tegenstrijdige belangen ten aanzien van zijn mandaat.


Welke aanvullingen zoeken we in ons bestuur?

We zijn in eerste instantie op zoek naar de volgende profielen:

· Financiën

· Zorg (sectorkennis of belendende sectoren)

· Infrastructuur

· HRD en organisatieontwikkeling


De volledige vacature kan je hier lezen.


Interesse?

Als je interesse hebt in één van onze vacatures voor bestuurder/adviseur of indien je ons verder wil leren kennen, nodigen we je uit om even contact op te nemen met onze voorzitter via creemersjan@outlook.com of onze algemeen directeur via philippe.belien@arum.be. Einde mei 2023 willen we kennismakingsgesprekken organiseren.

786 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page