top of page

Dagondersteuning

Campus Mané, Schoolstraat 32, 3630 Maasmechelen

Locatie

Dagcentrum campus Mané

Wat bieden wij?

De ondersteuning gebeurt door activiteitenbegeleiders en verzorgenden/zorgkundigen.

Indien nodig bieden we je ook persoonlijke verzorging en eetbegeleiding aan.

Vervoer: Dit kan met de bussen van Mané afhankelijk van je woonplaats en het rittenschema en mits betaling van de volledige vervoerskost. We kunnen je ook doorverwijzen naar een externe dienst.

Beschik je over een Persoonsvolgend Budget (PVB)? Dan staat er voor bijzondere vragen ook een team van therapeuten klaar.

Wat vinden we belangrijk?
• Dat jouw belangen centraal staan.
• Dat we luisteren naar jouw zorgvraag en de activiteiten aanpassen waar mogelijk.
• Dat samenwerking en overleg met de mantelzorger/netwerk mogelijk is.
• Dat je je openstelt voor de begeleiding en bereid bent deel te nemen aan de activiteiten.

Wie ben jij?

Ben je iemand met een niet-aangeboren hersenletsel of een beperking en op zoek naar een zinvolle dagbesteding? Wil je als mantelzorger of netwerk ondersteund worden in het zorgen voor een familielid met een niet-aangeboren hersenletsel? Dan kan je bij ons terecht!


Ons activiteitencentrum biedt een zinvolle dagbesteding aan voor mensen die op zoek zijn naar een vrijetijdsinvulling en/of om hun mogelijkheden verder te ontwikkelen of te onderhouden.


Wij hebben een uitgebreid activiteitenaanbod: sportactiviteiten, crea, kunst, bakken en koken, educatieve activiteiten, computer, belevingsactiviteiten (relaxatie, wellness,…), uitstappen..


Over Zorggroep Arum

Zorggroep Arum is een zorgorganisatie waar wij professionele ondersteuning bieden aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, motorische beperking en/of een niet-aangeboren hersenletsel. Op onze vier campussen die verspreid zijn over het Maasland kunnen cliënten wonen en hun dag zinvol besteden in allerlei binnen- en buitenateliers. Met warme omkadering zorgen wij dat onze cliënten zich goed voelen, houvast vinden en zichzelf kunnen zijn.

Heb je interesse? Beschik je over een persoonsvolgend budget, RTH-punten en/of eigen middelen? Neem dan zeker contact met ons op! Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

bottom of page