top of page

Zorggroep Arum zoekt een financieel-administratief directeur


Zorggroep Arum is een zorgorganisatie waar wij professionele ondersteuning

bieden aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, motorische beperking en/of een niet-aangeboren hersenletsel. Op onze vier campussen die verspreid zijn over het Maasland (te Dilsen-Stokkem en Maasmechelen) kunnen cliënten wonen en hun dag zinvol besteden in allerlei binnen- en buitenateliers. Met een warme omkadering zorgen wij dat onze cliënten zich goed voelen, houvast vinden en zichzelf kunnen zijn. Diezelfde aspecten dragen we ook uit naar onze medewerkers. Hun welzijn en talenten zijn steeds één van onze prioriteiten.


Als financieel-administratief directeur sta je in voor het financieel en administratief beleid van de organisatie. Bij voorkeur beschik je over een masterdiploma in een economische richting of ben je gelijkgesteld door ervaring. Je onderhoudt het contact met diverse stakeholders op het vlak van financiering, subsidiëring en vergunningen. Bovendien stuur je de financiële en administratieve diensten aan. In dit verband werk je nauw samen met je collega bedrijfsvoering waarmee in overleg de taakverdeling kan worden geoptimaliseerd (bv. facilitaire diensten, patrimonium, personeelsadministratie en ICT). Tot slot volg je de ontwikkelingen in de algemene regelgeving en wetgeving van onze sector (VAPH en VIPA) op en vertaal je dit op maat van de organisatie.


We bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur in een warme en open werkomgeving. Bij ons kan je helemaal jezelf zijn. Je maakt deel uit van een collegiaal directieteam dat uitdagingen niet uit de weg gaat. Je wordt verloond volgens directiebarema K1 van PC 319.01. Relevante anciënniteit nemen we mee over. Dit wordt aangevuld met diverse extralegale voordelen tot een competitief salaris. Tevens heb je jaarlijks 22 verlofdagen, aangevuld met respectievelijk 5 extra verlofdagen van 35-45 jaar, 12 extra verlofdagen van 45-49 jaar, 24 extra verlofdagen van 50-54 jaar en 36 extra verlofdagen vanaf 55 jaar.


Je kan de vacature nalezen als je op onderstaande button klikt.
Heb je interesse? Stuur jouw motivatiebrief en cv via mail naar philippe.belien@arum.be. Indien je vragen hebt, kan je ook op dit mailadres terecht of even bellen naar Philippe Beliën, algemeen directeur, op het nummer 0479 47 94 99. Solliciteren kan uiterlijk tot en met 11/08/2023.


Onze cliënten en een team van 300 collega’s, 75 vrijwilligers en 15 stagiair(e)s staan alvast klaar om jou te leren kennen!

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page